Otomobilinizin orijinal koltuklarının eskimemesi ve daha şık bir görünmesi adına oto koltuk  kılıfı ve oto döşeme kumaşı kullanılması gerekmektedir. Kişiye özel oto koltuk kılıfı ürünleri  oto koltuk kılıfı modelleri ile arabanızı koruyup bunun yanı sıra hoş bir görütü de elde  edebilirsiniz.  

Aracınızın şık ve de konforlu olmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken şey aracınıza uygun  olan kişiye özel kılıfı tercih etmek olacaktır. Aracın görünümünü ve de konforlu etkileyen ve  kaliteli bir yolculuk yaşanmasını sağlayan önemli aksesuarlar arasında olan araca oto koltuk  kılıfı arabanın içerisinde bulunan tüm koltuk alanlarını içerir. Oto döşemesinin kumaşı tamir  amacıyla veya estetik olarak kişinin isteğine özel olarak yapılabilmektedir.  

Arabalardaki koltuk kılıfları arabanın orijinal alanlarının deformesini ve değerini kaybetmesini  engellemek amaçlı yapılan koruyucu kılıflardır. Arabalara koltuk kılıfı döşeterek koltukları  korumanın yanı sıra araca en uygun olan kılıfın seçimi yapmanız ile dış gövdenin rengi ve iç  tasarımla görsel bütünlüğü tamamlayıp hiç kılıf takılmamış gibi bir doğal görünüm  verebilirsiniz. 

Koltuk Kılıfı Nasıl Seçilmelidir

Koltuk kılıfı nasıl seçilmelidir? Koltuk kılıfı seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı  noktalar vardır ki yapılan seçim kullanım açısından ihtiyaçları karşılayıp bunun yanında şık bir  görüntü sağlayabilsin. Aksi halde bu detaylara dikkat edilmemesi kullanımı zor olan bir koltuk  kılıfına sebep olup dekoratif olarakta istenilen uyumu sağlamayacaktır. 

Koltuk kılıfı seçilirken dikkat edilmesi gerekli bazı detaylar vardır. Koltuk kılıfı seçiminde  yapılmış olan seçim kullanım bakımından ihtiyaçları karşılayan ve şık görünüm sağlayabilecek  şekilde omalıdır.  

Koltuk kılıfı seçimi yapılırken diğer bir nokta da kaymaz kumaştan seçilmesi gerektiğidir. Bu  sebeple saten gibi tutucu olmayan kaygan kumaşların oto koltuk kılıfı olarak seçilmemesi  gerekir. 

Koltuk kılıfı seçiminde dikkatli olunması gereken diğer nokta kılıfın boyutlarıdır. Seçilecek  oto kılıfı ek olarak satın alındığında daha dökümlü modellerde olup koltuğu tam anlamı ile  sarmayacaktır. Fakat oto koltuk kılıfının özel olarak yaptırılması ihtiyacın tamamen  karşılanması adına ideal olacaktır. Her oto koltuğun boyutu ve şekli bir diğerinden farklıdır.  Bu sebeple koltuğun araca özel biçimi ve de boyutu hesaplanarak yaptırılırsa daha kullanılabilir  olacaktır. Böylece oto koltuk minderleri, yastıklar derken oto koltukların en ve boylarına göre  doğru ölçülerde koltuk kılıfı elde edilecektir. 

Oto Koltuk Kılıfı Araçta Hangi Alanları Kapsar

Oto koltuk kılıfı almay düşünüyorsanız bu konu yalnızca koltuk kılıflarıyla sınırlı değildir..  Nasıl ki bir ev dekorasyonunda perde, halı ve mobilyalar bütünlük içinde planlanıp etkileyici  bir tarz elde edilebiliyorsa bu bütünlük araç dekorasyonu için de aynı şekilde geçerlidir. Oto 

koltuk kılıfı yaptırılacağı zaman veya ikinci el araç satın alınırken oto koltuk kılıfı, direksiyon,  kapı, zemin ve de ön konsolu da düşünmek gerekir. Tüm detaylarda bütünlük sağlandığında  arabanın iç dekorasyonu daha şık ve de etkileyici görünecektir. Hatta oto koltuk kılıfı arabanın  genel tasarımı ile de uyumlu olmalıdır. 

Oto Koltuk Kılıfı Kullanılan Malzemeler Neden Önemli 

Oto koltuk kılıfı yapılırken kullanılan malzemelerin kaliteli olması aracın temizliği konforu ve  de daha pekçok alanda kullanışlı olmasını gerektirmektedir. Kolay temizlenen malzemeler  tercih edilirse hızla lekeli ve de kötü görünüme sahip kılıfların önüne geçilebilir. Yangına  dayanıklı olan malzeme kullanılmış olması oto koltuk kılııflarında güvenlik açısından da son  derece önemlidir. Hava alan, terletmeyen kaliteli kumaşlar uzun seyahatlerde ve de trafikte  geçen uzun sürelerde rahat bir yolculuk sağlar. Doğru renkler ve desenlerin seçimi, araçların  çok daha yeni ve daha çekici görünmesine yardım eder. 

Kişiye Özel Oto Koltuk Kılıfı  

Oto koltuk kılıfları aracın orijinal koltuklarını koruma ve şık bir görüntü oluşturmaya yönelik  aksesuarlardandır. Araç koltuklarının yıpranmasını önleyebilmek gibi, yıpranmış koltuklara  modern görünüm kazandırmanın en iyi yollarından biri olan kişiye özel oto koltuk kılıfı  koltuk kılıfı; pratik ve de hesaplı olan seçimdir. Aracın görünüm ve sürüş konforunu  yenileyecek oto koltuk kılıfları son dönemin aksesuar trendlerinin arasındadır. Firmamız, araca  özel koltuk kılıfları aracçların emniyet kemer tokaları, koltuk arakası cepler ve de aracın  orijinal koltuklarının tüm özelliklerin işlevselliğini sürdürmektedir. 

Yüksek kalitedeki malzemeden üretilen, kolay temizlenebilen ve dayanıklı modelleriyle oto  koltuk kılıfları; otomobil, hafif ticari vede karavan – panelvan araç gruplarının her markasına  ve modeline hitap edecek çeşitlere sahiptir. Oto koltuk kılıfı modelleri olarak firmamız ürün  çeşitliliği sunmakatdır. 

Araba İçin Koltuk Kılıfı 

Çoğu zaman, araç sahipleri araçları için bir araba koltuğu kılıfına sahip olma ihtiyacını  sorgular. Bazı kişiler bunun arabanın olmazsa olmazları listesinde olmadığını düşünebilir.  Bazı kişiler de arabalarının içerisine ekstra bir koruma eklemek istedikleri için bunu listelerinin  en üstüne koyarlar. Araba koltuk kılıfı nasıl seçilmelidir

Bir araç koltuk kılıfı aracın iç kısmında olan araba aksesuarlarından biridir. Evrensel bir araba  koltuğu boyutuna uyacak şekilde hazır olarak satın alınabilir ya da arabanız için özel olarak  yapılmasını tercih edebilirsiniz. Oto koltuk kılıfları farklı malzemelerden yapılmıştır ve de  farklı boyutlarda üretilir. Kişiye özel oto koltuk kılıfı yaptırmayı seçerseniz, otomobiller için  özel iç mekan konusunda uzmanlaşmış bir firmayı seçmeniz gerekir. Yüksek kaliteli araba  koltuk kılıfları daha uzun süre dayanacak ve estetiğinizi bir üst seviyeye taşıyacaktır. 

Oto Koltuk Kılıfına Sahip Olmanın Faydaları Nelerdir

Araba koltuklarınız için koltuk kılıfı taktırmanın birçok avantajı vardır. Hem araca hem de araç  içindeki insanlara fayda sağlayabilir.Sürüş deneyiminizi daha konforlu ve daha iyi hale getirir. 

Oto koltuğun faydaları; araba koltuklarınızı çizilmelere, lekelere, dökülmelere, toza ve  kesilmelere karşı korur,zararlı bakterilere karşı bir koruma katmanı ekler, aracınızın yeniden  satış değerini korur, soğuk mevsimlerde ekstra sıcaklık sağlayabilir ve sıcak havalarda sizi  rahat ettirir ve arabanızın estetiğini yükseltir. 

Oto Koltuk Kılıflarında Kullanılan Farklı Malzemeler 

Her ülke için, araba koltuğu kılıflarında kullanılan malzemelerde farklılıklar vardır.  Bulundukları bölgenin hava durumunu, insanların yaşam tarzlarını ve mevcut farklı araba  modellerini dikkate alırlar. Araba koltuğu kılıflarının yapımında kullanılan başlıca malzemeler  bulunur. 

Deri – Saf deri koltuk kılıfları, aracınızın iç kısmına en lüks görünümü verir. Bu koltuk kılıfları  suya dayanıklı, leke tutmaz, daha dayanıklı ve rahattır. Renk kolayca solmaz ve temizlenmesi  ve bakımı daha kolaydır. Bu deri araba koltuğu kılıfının sağladığı konfor daha pahalı bir fiyat  etiketi ile gelir. Araç içi koltuk kılıfı taktırmak arabanız için yapabileceğiniz en iyi yatırımdır.  Araç iç aksesuarları konusunda uzman bir ekip tarafından yaptırdığınızdan emin olun.. 

Araba koltuk kılıfları farklı kumaşlardan yapılmaktadır. Oto kılıflar koltuklarınızı tozdan ve  kirden korumada en iyisidirler. Kumaş koltuk kılıfları sıcağa ve soğuğa dayanıklıdır ve size  rahatlık verirler. Kumaşın yumuşaklığı ekstra bir konfor katmanı sağlar ve daha ucuza geliyor. 

Neopren oto koltuk kılıflar en iyi şekilde ve aktif bir yaşam tarzı olan kişiler tarafından  kullanılır. Neopren, dökülmelere, kire, lekelere ve zaralı güneş ışınlarına karşı maksimum  koruma sağlayan suya ve sıcaklığa dayanıklıdır.  

Oto Koltuğu Kılıfı İhtiyacı 

Her şeyden önemli olan konfor faktörünün yanı sıra, oto koltuğu kılıfı alırken düşünmeniz  gereken 3 husus daha vardır. 

Doku, tasarım ve stiller dikkate alınması gereken önemli unsurlardır. Araba koltuklarınız  arabanızın iç kısmının ve genel estetiğinin önemli bir parçasıdır. Araba aksesuar üreticileri de  bunu bildiğinden, çoğu araba koltuğu kılıfı, önceden takılmış araba koltuğu malzemenizle  uyum sağlamak veya sportif süslemeler ve renklerle geliştirmek için yapılmıştır. Bazı araba  koltuğu kılıfları, orta panellere ve kapitone dikişlere sahiptir. Deri gibi diğer malzemeler bir  sınıf ve lüks havası yayarken, bununla birlikte, satın alma işleminizi yapmadan önce aşağıdaki  iki faktörü de tartmalısınız. 

Oto koltuk kılıflarının yapıldığı birçok malzeme türü vardır. Kumaş, file veya deri seçenekleri  var. İnternette arama yaparsanız, muhtemelen kadife, jakar, kanvas, neopren ve hatta kot gibi  çeşitli malzemelerle karşılaşırsınız. Malzeme seçiminiz sadece stile dayalı olmamalı, aynı  zamanda dayanıklılığını, hissini ve nefes alabilirliğini de kontrol etmelisiniz. Artıları ve eksileri  tartın ve sizin ve yaşam tarzınız için en iyi olan oto koltuk kılıfını seçin. Örnek olarak kadife,  araba koltuğu kılıfları için temel malzeme seçimidir. Modern araçlardaki orijinal döşeme gibi  görünecek şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle konfor ve koruma eklemek istiyorsanız idealdir.  Kadife, herhangi bir araç için iyi bir ekonomik, çok amaçlı seçenektir. Neopren rahattır, suya  son derece dayanıklı ve dayanıklıdır. Aktif bir yaşam tarzı sürüyorsanız, bu malzeme  seçilmelidir. 

Araba koltuğu kılıfları, çıplak gözle göremeyeceğiniz toz, bakteri ve virüslere ev sahipliği  yapabilir. Aracı dezenfekte etmek önemlidir bu sebeple temizlemesi kolay bir araba koltuğu  kılıfı almak isteyeceksiniz. Ne sıklıkta sürdüğünüze bağlı olarak, araba koltuğu kılıflarınızı 6  ayda bir veya birkaç yılda bir veya daha önce soyulmuşsa, solmuşsa veya kötü kokuyorsa  değiştirmeyi düşünmelisiniz. Ayrıca, bazı kılıfların, araba koltuğunuzu yırtılmalara ve  dökülmelere karşı koruyabilecek koruyucu malzemelerden yapıldığını da belirtmekte fayda  vardır.  

Oto Koltuk Kılıfı Takılma Amacı 

Oto koltuk kılıfı birçok amaca hizmet eder. Koltuklarınızın konforunu ve pratikliğini  artırabilirler ve de aracınızın iç estetiğini de iyileştirebilirler. En önemli detay, araçtaki  koltukları yıpranmaya, hasara ve de kötü hava şartlarına karşı koruyabilirler, bu da sizi onarım  maliyetlerinden kurtarabilir ve arabanızın maksimum yeniden satış değerini korumasına  yardımcı olabilir. 

Bununla birlikte, arabanız için koltuk kılıfı satın almak, yerel otomobil parçaları mağazanıza  gidip gördüğünüz ilk kılıfları almak kadar basit değildir. Aracınızı koltuk kılıfları ile  kaplamadan önce göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör vardır. 

Arabanızın fabrika koltuklarının iyi durumda olduğunu varsayabilirsiniz. Ancak yaşlanmaya  başladıklarında, dökülmeler, kir, evcil hayvanlar ve güneş hasarı nedeniyle ciddi aşınma ve  yıpranma yaşayabilirler. Bu, oto koltuklarınızın kötü görünmesine ve rahat hissetmemenize  neden olur. Yine de tüm bu sorunların bir çözümü var ve bu da araba koltuğu kılıfları şeklinde  geliyor. Araba koltuklarınıza en yüksek korumayı sağlayan, araç içiniz için oldukça özel bir  görüntü sunan ve de koltuklarınızdaki hasarları gizlemeye yarayan bu oto kılıflar, aracınızın  içinin temiz görünmesini sağlamanın bir yoludur.  

Oto Koltuk Kılıfı Fiyatları 

Dikişleri sökülen veya rengi solan kumaşları seçmeniz cebinizi kötü etkileyebileceği gibi  moralinizi de oldukça bozacak etkendir. Oto koltuk kılıfının kalitesi ve bu kılıfın sahip olduğu  detaylar göz önünde alınarak, satın alma işlemi sürecinin sonunda alıcıların avantajlı  olunmasını gerçekleştirir. Dayanıklı ve kaliteli kılıf ürünlerin tercih edilmesi işinizi  kolaylaştıracaktır. 

Kaliteli bir kumaş içeriğinin seçilmesi çok önemli hususlardan birisidir. Naylon kumaşların  kullanılmış olduğu oto koltuk kılıfları, diğerlerine nazaran ucuz olsa bile tercih edilmemelidir.  Koltuk kılıfı fiyatları kumaşın türüne ve aracın büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. 

Kaliteli Koltuk Kılıfı 

Oto koltuk kılıfı aracın orijinal koltuklarını koruma amaçlı aksesuarların başında geliyor.  Aracın koltuklarının yıpranmasının önlenmesi mümkün olduğu gibi, deforme koltuklara yeni 

bir görünüm kazandırmanınen iyi yöntemlerinden biri koltuk kılıfıdır. Koltuk kılıfı hem pratik  hem de uygun fiyatlı bir seçimdir. Aracınızın şık hemde konforlu olmasını isterseniz yapmanız  gereken aracınıza uygun oto kılıfı tercih etmek olacaktır. 

Araç İçi Koltuk Kılıfı Malzemeleri 

Kullanılan oto döşeme kumaşı malzemesinin kaliteli olması araç içindeki temizliği konforu  ve de daha bir çok faktörün de kullanışlı olmasını gerektiriyor. Kolay temizlenebilen malzeme  tercih edilirse kötü bir görünümün önüne geçilebilir. Güneş ışınlarına dayanıklı malzeme  kullanılan oto kılıflar da güvenlik için çok önemlidir. Nefes aldıran kumaşlar uzun seyahatlerde  kurtarıcıdır. 

Kaç Adet Koltuk Kılıfına İhtiyaç Vardır

Araçlarınızda sizler için görselliği sağlamaktan daha çok çok tasarruf yapmanız amaçlanıyorsa  belirleyeceğiniz ilk şeylerden bir tanesi de arabanıza kaç adet koltuk kılıfı ve oto döşeme kılıfı alacağınızı belirlemektir. Örnek olarak araça yalnızca siz ya da eşiniz biniyorsa arka  koltuklarda ön koltuklara kıyasla yıpranma olma şansı daha az olacağı için yalnızca ön  koltuklarıa oto kılıf seçimi yapabilirsiniz. Bu seçim de size büyük tasarruf sağlayacaktır. 

İklime Uygun Oto Döşeme Kumaşı Seçimi 

Havanın nasıl olduğu oto döşeme kılıfı seçimi alanında belirleyici olmaktadır. Örnek olarak  soğuk iklime sahip bir şehirde yaşıyorsanız ısıyı tutma özelliğine sahip olan koyun derisi bir  oto döşeme kılıfı satın alabilirsiniz. Sıcak bir şehirde yaşıyorsanız pamuk kumaş sizin için çok  iyi bir oto döşeme kılıfı tercihi olacaktır. Çok fazla yağmur olan şehirlerde yaşıyorsanız suya  dayanıklı olan neopren oto döşeme kılıfı ile yapılmış Oto koltuk kılıfı işinizi görecektir. 

Aracınıza Özel Koltuk Kılıfı Araştırması 

Bazı marka ve de model araçlara özel oto koltuk kılıfları ürettiği için yan sanayi ürünler  bulunur. Bunun için aracınıza özel olarak orijinal koltuk kılıfları satılıyor mu kesinlikle bundan  emin olun. Eğer bu alanda ürün satıyorsa sizlerin hangi renkte ya da özellikte almanız  gerektiğini araştırmanıza gerek kalmayacaktır. Bu araştırmayı zizin için filtreliyoruz. 

Oto Koltuk Kumaş Özelliklerini  

Oto koltuk kılıfı seçilirken kumaş yapısına çok dikkat etmelisiniz. Bunun sebebi yıkanabilir  ürün ile uzun kullanım sağlamanın oto döşeme kumaşı yapısıyla doğrudan ilişkili olmasıdır.  Örnek olarak leke barındıran bir koltuk kılıfını çamaşır makinesi ile yıkamak istiyorsanız  polyester olan pamuk karışımlı oto döşeme kumaşı tercih edebilirsiniz. Dayanıklı ve leke  tutmama özellliği olan bir oto koltuk kılıfı arıyorsanız şönil kumaşı tercih edebilirsiniz. 

Doğru Renk Seçimi  

Renk seçimi oto koltuk kılıfı seçiminde oto döşeme kumaşı kadar önemlidir. Renkler aracın  iç tasarımına ve dış gövdesindeki renge uyumlu şekilde olmalıdır. Yani koyu renk olan bir  arabaya açık mavi bir oto koltuk kılıfı alınması hoş durmayacaktır. Bunun adına renk uyumları 

hakkında araştırma yaparak araca en uygun rengin hangisi olduğunu bulabilirsiniz. Ayrıyeten  renk seçme işleminde önemli olan bir konu da lekeleri gösterme durumudur Lekeler koyu renk  oto koltuk kılıflarında belirgin olmazken açık renklerde çok göze batmaktadır. Bunun yanı sıra  renk seçimi yapılırken araç rengine abakılarak karar verilmesi daha doğru olacaktır. Açık renk  olan bir arabaya koyu renk koltuk kılıfı seçmek zıt renkler kuralı ile göze iyi gelebilir. Ama  açık renklerde seçilen koyu renkteki oto koltuk kılıfları hoş gelmeyebilir ve de ne yazık ki  lekelerin belirgin görüleceği bir koltuk kılıfı seçmiş olup temizlik konusunda da çok fazla  zaman harcayabilirsiniz. 

Araç Koltuk Kılıfı İçin Bütçe  

Oto koltuk kılıfı fiyatları nedir? Satın alacağınız oto koltuk kılıfının özelliklerini belirledikten  sonra bütçenizin nasıl olduğuna bir bakın. Üst seviye çok kaliteli bir oto koltuk kılıfı  alacaksanız yüksek bir ücret ödeyebilirsiniz. Kalite anlamında sizleri kısa süre sonra yarı yolda  bırakan koltuk kılıflarını tercih etmek mantıklı bir davranış değildir.  

Araba İçi Koltuk Kılıfı Kullanmanın Avantajları Nedir  

Araç koltuk kılıfları renk seçimi ve bunun aynında orijinal koltuğun muhafaza edilmesi  önemlidir. Tasarımları ile vücudumuza destek sağlayan ve şekil bozukluğunu da yok eden bir  özelliği bulunan oto koltuk kılıfı, yıkatma maaliyeti de koltuk yıkatmaktan daha azdır. . 

Aracınızın Koltuk Kılıflarını Yenileyelim 

Oto Koltuk kılıfı, arabanızın kolay ve en sık kirlenen yerleri arasındadır. Özellikle de kumaşlar  çok kirlenen özelliğe sahip olduğundan kılıfa herhangi bir şey dökülmesiyle leke kalabiliyor.  Çeşitli malzemeleri ile araba kılıflarının temizlenmesi mümkündür. Çok sıklıkla temizlik  yapılırsa, zaman içinde oto koltuk kılıfları aşınabilir, içerdiği kimyasallar sebebiyle aracın  koltuk kılıflarını deforme olabilir. Oto koltuk kılıflarında kolay temizlenebilen kaliteli kumaş  türleri tercih edilmektedir. 

Aracınızın Koltukları İlk Günkü Gibi Kalsın 

Araçlarınızdaki koltuk kılıflarınızın kirlenmesini engellemek, korumak ve de güzel bir haca  katmak için araca özel koltuk kılıf, koltuk minderi ve koltuk kılıflarını tercih edebilirsiniz. 

Kişiye özel koltuk kılıfları ile istediğiniz tüm renk ve kumaş seçenekleri ile kendi tarzınızı  yansıtıp aracın atmosferini değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda da kirlenme, aşınma ve benzeri  sorunları çözmüş olursunuz. 

Yüksek kalitedeki standarda sahip materyaller ile üretilen her araca özel oto koltuk kılıfları,  aracın ilk günkü gibi görünmesini sağlar. 

Oto koltukları için farklı yüzlerce seçenek Sitingo Oto’da sizi bekliyor. Araca özel koltuk  kılıfları için web sitemizden bize ulaşın.  

Alanında Uzman Koltuk Kılıfı Üreticisi

Arabanızın oto koltuk kılıfı ile uyum sağlayan araca özel oto döşeme kılıfı, özel dikiş  teknolojisi ile sizlerin güvenliğini riske atmayacak bir şekilde uyumlu olarak üretilmektedir.  Sitingo Oto koltuk kılıf ailesi, oto kılıf imalatımızda profesyonel üretime odaklanmış hizmet  sağlayan bir şirkettir. Sitingo Oto başarıya, siz değerli müşterilerine birlikte çalıştığı diğer  şirketlere tam olarak bir ortak olma hedefine ulaşmıştır. Sitingo Oto ailesi olarak  sizlerihizmetlerimiz ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Sitingo Oto olarak uygun fiyatı  sizlere yüksek kalite ile sunuyoruz. İletişim adreslerimizden bize ulaşıp size özel hizmet ve  avantajlardan faydalanabilirsiniz.