Otomobillerimizde en çok yıpranan yerler koltuklardır. Yaz kış her türlü hava koşullarında kullanılan, ıslanan, güneşe maruz kalan oto koltuk kılıflarımız bir yerden sonra deforme olurlar. Önlem almak için deforme olmalarını beklememize gerek yoktur. Önlem öncesinde ya da sonrasında alınabilir. Standart oto koltuk kılıflarını tercih etmek istemeyen ve özel olmasını isteyenler Sitingo'nun kendin tasarla modülü aracılığıyla otomobillerine araca özel kılıf almayı tercih etmektedirler.

Kendin tasarla, aracınızın değerine değer katar. Tasarımı eşsiz ve size özel olur. Deri oto koltuk kılıfları, taytüyü oto koltuk kılıfları ve diğer kumaş çeşitleri arasından dilediğiniz renk kombininde kendi zevkinize göre yapabileceğiniz bu tasarımları "Sizden Gelenler" bölümümüzden inceleyerek fikir alabilirsiniz.

Oto koltuk kılıfı alırken dikkat edilmesi gerekenler

Otomobillerinize verdiğiniz önemin farkındayız. Öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz. Kullanılacak malzemeden rengine, dikişinden desenine kadar planlayıp gerekirse daha önceden yapılmış örnekleri görme adına "Sizden Gelenler" kısmından fikir sahibi olabilirsiniz. Daha sonrasında standart oto koltuk kılıfı mı almak istiyorsunuz yoksa araca özel oto koltuk kılıfı alıp kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz buna karar vermelisiniz. Araca özel oto koltuk kılıfı dediğinizi duyar gibiyim. Sonrasında Sitingo'nun "Kendin Tasarla" modülüne girerek ister deri oto koltuk kılıfı ister yüzlerce farklı çeşitte oto koltuk döşemelik kumaşından dilediğinizi seçerek aracınızın koltuklarını özel hale getirebilirsiniz. Unutmayın; satın alırken ve aldıktan sonra montaj aşamasında profesyonel oto döşemecilerden yardım almanızı tavsiye ederiz.

Kendi kılıfını kendin tasarla

Araca özel oto koltuk kılıflarında kendi zevkinize göre kumaşından dikişine kadar tasarlayabilmenize, tasarlarken ekranda nasıl durduğunu görebilmenize olanak sağlıyoruz. Aracınızın marka ve model yılını baz alarak ürettiğimiz araca özel oto koltuk kılıfları airbag uyumu, emniyet kemer girişleri gibi detaylarla beraber özel dikiş teknolojisi kullanılarak aracınıza uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır ve yüzlerce beş yıldızlı incelemeye sahiptir.

Özel tasarım oto koltuk kılıfı fiyatları

Özel olarak üretilen oto koltuk döşemelik kumaşlarımızla su geçirmeye ve darbelere dayanıklı, terletmeyen ve ortopedik tasarımıyla konfor düzeyini yükselten araca özel oto koltuk kılıfı tasarlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ayrıca Sitingo markası otuz yılı aşkın bir süredir bu sektörde olmanın verdiği deneyim ve yılın çoğu zamanı yaptığı kampanya ve indirimlerle en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir. Ürün kalitesi ve sunduğu hizmet ile yalnızca yurtiçi değil yurtışından da en çok rağbet gören markalar arasındadır.

Siz de "Kendin Tasarla" modülüne girerek araca özel oto koltuk kılıfı sahibi olabilirsiniz. Fiyatlar, aracınızın koltuk sayısına ve seçtiğiniz materyallere göre değişiklik göstermektedir. Kaliteli oto koltuk kılıfı sahibi olmak işte bu kadar kolay.

Peki ya standart üretim kılıflar

Oto koltuk kılıfı tasarlamaya vaktiniz mi yok? Araca özel oto koltuk kılıfı gözünüze daha maliyetli mi geldi? Üzülmeyin, bunu düşünüp binek oto koltuk kılıflarımızı ve hafif ticari oto koltuk kılıflarımızı sizler için derledik. Oto koltuk kılıflarımız universal kalıplarda tüm marka ve modellere standart uyumludur. Standart üretim kılıflarımıza buradan ulaşabilirsiniz.