Döşemelik oto koltuk kumaşlarımız ve oto tavanlık kumaşlarımız 1994 yılında Bursa’da kurulan ve toplam 9000 m² alan üzerinde entegre üretim tesisi olarak faaliyet gösteren Lüksteks bünyesinde üretilmektedir. Ham maddeden nihai mamul olarak çıkışına kadar bütün üretim ve kalite kontrol süreçleri kendi şirket bünyemizde gerçekleştiriliyor olup bütün kumaşlarımız ISO9001:2015 kalite sertifikasına sahiptir.

Oto Tavanlık Döşemesi

Araç tavan döşemesi sünger ile lamine edilmiş düşük gramajlı bir kumaş çeşididir. Tavan döşemesi aslında üç katmandan oluşur. En altta izolasyonu sağlayan karton benzeri bir yapı bulunur. Bu yapı tavan döşemesine şeklini verir. Yapının iki temel kullanım sebebi ses ve ısı yalıtımını sağlamaktır. Bu malzeme üzerinde sünger yapısı bulunur. Sünger yapı izolasyon malzemesine yapıştırılmış durumdadır. Sünger kumaşın düzgün yapıştırılmasını ve yumuşak bir dokunuş hissiyatı sağlar. Son olarak kumaş bu süngere yapıştırılmış vaziyettedir. İlgili koleksiyonu gör.

Günümüz Audi, Mercedes, Volvo, Volkswagen, BMW, Fiat, Ford marka araçlarının en büyük sorunlarından biri tavan döşemesinin sarkması problemidir. Sarkma probleminin temel sebebi çevresel etkenlerden dolayı sünger yapısının çürümesidir. Sünger tabakası çürüdüğünde izolasyon malzemesinin üzerine artık tutunamaz ve tavan kumaşı sarkar. Genellikle tavan döşemesi 7-10 yıl içinde sarkmaktadır. Aslında tavan döşemesinin sarkma problemi uygun malzeme kullanılarak kolayca çözülebilecek bir sorundur. Bizler Sitingo markası olarak, müşterilerimize araçları için uygun oto tavan kumaşı üretimi ve satışını makul maliyet/kalite dengesini dikkate alarak yapmaktayız. Ve doğru yapılan bir işlem sonucunda yeni tavan döşemesi de yine 7-10 yıl kadar kullanılabilir.

Oto Döşeme Kumaşı Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Honda, Hyundai vs. marka otomobiliniz için döşeme kumaş satın alırken dikkat etmeniz gereken birtakım unsurlar vardır. Öncelikle oto taban döşeme kumaşının aracınızla olan desen ve doku uyumu kadar kumaş özelliği de son derece önem arz eder. Kumaş seçiminizde doğal, sentetik ya da suni deri kumaşlar arasından beklentinize uygun olan bir seçim yapmanız son derece önem arz eder. Aynı zamanda döşemelik kumaş satın alırken kumaşın ısı tutup tutmadığını ve yıkanabilir olup olmadığını da göz önünde bulundurmalısınız. Bazı kumaşlar yıkanabilir özellikte olurken bazıları ise temizlenmesi kolay olan ve bir bezle lekelerin kolayca geçtiği yapıya sahiptir. Bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabileceğiniz araç içi döşeme kumaşı sayesinde aracınızda istediğiniz konforu yaratabilirsiniz. En uygun fiyatlı oto döşeme kumaşlarını gör.

Döşemelik Oto Koltuk Kumaşı

Gerek Isuzu, İveco, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mazda marka aracınızın iç dizaynını değiştirmek gerekse yıpranan kumaşlarınızın yerine yenisini almak amacıyla kullanacağınız döşemelik oto koltuk kumaşına ihtiyacınız olur. Kumaş türü, desen ve renk olarak kullanıcılara bol çeşitte bir ürün yelpazesi sunan oto döşeme kumaşları arasından dilediğinizi seçebilir ve aracınıza uygun bir oto döşeme kumaşı alabilirsiniz. Oto döşemelik kumaş modelleri kumaşın cinsine göre değişkenlik gösterir. Sitingo Oto'nun suni deri, taytüyü, lakost, jakar dokuma gibi kumaş seçenekleri arasından aracınızına uygun oto döşeme kumaşını bulabilirsiniz. Sitingo Oto'nun bütün kumaşları kendi entegre üretim tesisi içinde üretilir ve %100 yerli üretim olması açısından dikkat çeker.

Dilediğiniz boya ve ölçüye sahip olan bu kumaşlardan aracınızın tavanlık ve koltuk döşemesi için vereceğiniz siparişler en az 2 metre olmalıdır. Metrelik kumaş olarak alıcılarıyla buluşan bu ürünlerin altının süngerli ve jakar dokuma kumaşların ayrıca astarlı olması araç sahiplerine işlevsel bir kullanım sunar. Dilediğiniz ölçülerde sipariş vererek Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota marka aracınızın koltuklarına uygun olarak dikip monte edebileceğiniz bu ürünler ile aracınıza modern ve şık bir görüntü sunabilirsiniz. Süngerli oto döşeme kumaşı modellerinin yanı sıra aynı zamanda her türden marka aracınıza da uygun olan özel oto koltuk kılıflarına ayrıca www.sitingo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Onlarca farklı desen ve yüzlerce farklı renk seçeneği arasından en uygun fiyatlı oto döşeme kumaşlarını tercih edebilirsiniz.

Oto Döşeme Kumaşı Fiyatları

Aracınızla rahatlıkla seyahat edebileceğiniz ve aynı zamanda aracınızın değerini yükseltecek olan oto döşeme kumaşlar kullanıcıların araç modeline ve markaya göre birbirinden farklı çeşitliliğe sahiptir. Birbirinden farklı markaların birbirinden farklı modeldeki araçlar için özel olarak üretmiş olduğu oto döşeme kumaşları cinsi, malzemesi, süngerli ve süngersiz gibi farklı yapılarıyla kullanıcılara farklı fiyat seçenekleri sunar. Sitingo Oto Döşemelik Kumaş koleksiyonu üzerinden otomobiliniz için uygun olan kumaşı oto döşeme kumaşlarının türlerine, renk ve desenlerine, ve kumaş yapısına göre farklı şekillerde filtreleyebilir ve inceleyebilirsiniz. Oto döşeme kumaşları arasında kumaşın türüne ve sünger kalınlığına göre fiyat değişkenliği bulunur. Bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile aracınıza uygun bir oto döşeme kumaşa sahip olabilir ve otomobilinizin içini dilediğiniz gibi yenileyebilirsiniz. Fiyat ve performans açısından üstün özelliklere sahip bu modellerle birlikte aracınızda sevdiklerinizle birlikte konforlu bir şekilde uzun seyahatler edebilir, aracınızın iç dizaynını yenileyebilirsiniz.

Benzer Yazılar